مشخصات يک فست فود خوب : ويژگي هاي خاصي هستند که يک فست فود خوب را از يک فست فود معمولي متمايز ميکند از جمله کيفيت غذا که باعث ميشود هاي يک فست فود خوب با مشتري هاي راضي پر شود اما نکات ديگري هم هستند که توجه به آنها در زمان راه اندازي فست فود باعث جذب افراد بيشتري به فست فود شما مي شود.
مشخصات يک فست فود خوب
توجه به اصول بهداشتي فست فود
رعايت اصول بهداشتي در کارکنان يک فست فود بايد آنقدر مشهود باشد که مشتريان با يک بار آمدن به آنجا از اين موضوع مطلع شود داشتن کلاه و دستکش و البته لباسهاي يکدست تميز و با رنگ روشن و پاک کردن سريع ميز غذايي که پيش از اين مشتري ديگري از آن استفاده کرده است نکته هاي اوليه هستند که بايد به آنها دقت شود.
قابل رويت بودن آشپزخانه فست فود
فست فود هايي که آشپزخانه و بخش سرو و غذايشان قابل مشاهده هستند و مشتري ميتواند تمام کارهايي که براي تهيه غذا اجرا ميشود ببيند براي انتخاب مناسب تر هستند زيرا در اينصورت کارکنان فست فود بايد به نکات بهداشتي و اصول حرفهاي آشپزي و بيش از پيش توجه کنند.
کارکنان مودب و پاسخگو
مناسب بودن سر و وضع کارکنان و پاسخگو بودن آنها در برابر مشتري از ويژگي هاي يک فست فود خوب است آنها بايد با کمال ادب و احترام به درخواستهاي مشتري پاسخ دهد و به شکايتهاي احتمالي آنها رسيدگي کند رعايت اين نکته ها ابتدايي ترين موارد در امر مشتري مداري در فست فود هاست.
مشخصات يک فست فود خوب
مشخصات يک فست فود خوب
تهيه پرس هاي غذايي به اندازه در فست فود
يک فست فود خوب در مصرف مواد غذايي زيادهروي نميکند و اين ويژگي خود را به عنوان يک صفت ويژه به مشتري مي شناساند تمام پرس هاي سرو شده در فست فود بايد به اندازه يک فرد عادي باشد و بشقاب با بهترين تزيينات در اختيار مشتري قرار گيرد به طوري که هم سير شود و هم احساس پري نکنند.
داشتن سيستم تهويه مناسب
سيستم تهويه يک فست فود بسيار مهم است زيرا در غير اين صورت بوي انواع غذاها در سالن غذاخوري پخش ميشود و باعث ناراحتي مشتري خواهد شد.
فضاي مناسب در فست فود
محيط يک فست فود نبايد آنقدر کوچک باشد که ميزها بيش از اندازه به هم نزديک قرار بگيرد و در اين صورت مشتريان احساس ناامني مي کنند نمي توانند با آرامش و راحتي غذايشان را مي کنند.
حضور مسئول فست فود در کنار مشتريان
حضور مسئول فست فود در جايي که مشتريان به صرف غذا مي پردازند و پرس و جو از آنها درباره کيفيت و کميت غذا مورد پسندتان اصلي آن است نشانه آن است که فست فود به مشتريانش اهميت ميدهد و همواره در پي بهتر شدن است وجود فرم هاي نظرخواهي ميتواند نشانهاي از همين اهميت قائل شدن براي مشتري باشد.
وجود ميزهاي شيشه اي در فست فود
از آنجا که سطوح پلاستيکي آلودگي ها را به خود جذب ميکند در يک فست فود مناسب بايد ميزهاي شيشه وجود داشته باشد تا به راحتي تميز شوند. به علاوه از پارچ نبايد براي سرو نوشيدني ها استفاده کرد. بلکه آنها بايد وکيوم شده باشند و با همان بطري و ني سرو شوند . استفاده از ليوان و پارچ احتمال انتقال آلودگي را بالا مي برد.
رعايت تناسب در ميان غذاها ي فست فود
بيشتر غذاهاي موجود در منوي فست فود ها غذاهاي سرخ شده چيبسي يا بسيار چرب هستند در حالي که در يک فست فود خوب هنگام تهيه منو بايد تناسبي ميان غذاهاي گريل، سرخ شده، کبابي يا پخته در نظر گرفته شده باشد. اين کار نشان ميدهد فست فود به سلامت مشتريانش توجه دارد در ضمن اگر غذاي جديدي در منوي غذايي قرار داده شده است که به نظر ميرسد مشتري ان را نمي شناسد بهتر است يا مواد اوليه آن جلوي نامش ذکر شوند يا سفارش گيرنده فست فود با داشتن اطلاعات کافي اين غذا را به مشتري معرفي کند.
داشتن نور کافي و شلوغ نبودن فست فود
داشتن نور کافي و شلوغ نبودن فست فود از ديگر ويژگي هاي يک فست فود خوب است که مسئولان آن بايد به اين نکته ها دقت داشته باشند
داشتن منوي غذاي خوب فست فود
در منوي غذاي يک فست فود دوستدار سلامت، غذاهاي خوشمزه و سالم به چشم مي خورد مثلا با در هم آميختن مواد غذايي با کيفيت و مغذي غذاهاي تهيه ميکنند که مشتري تا به حال آنها را امتحان نکرده باشد اما با صرف آنها مشتري هميشگي فست فود شود براي اين منظور داشتن يک اشپزي خلاق و با تجربه و آگاه از ظرايف تغذيه اي بسيار مهم است.
مشخصات يک فست فود خوب
مشخصات يک فست فود خوب
مراحل فني و تخصصي راه اندازي فست فود
انتخاب نوع فست فود يا رستوران با بودجه شما
تعيين اسم مورد تاييد اتحاديه و مراجع ذيصلاح
انتخاب مکان مناسب
طراحي دکوراسيون داخلي با استانداردهاي روز جهان
نورپردازي حرفه اي و کم هزينه
انتخاب تجهيزات سخت افزار
پلان تخصصي آشپزخانه و تهيه دستگاههاي مورد نياز يک بار براي هميشه
تامين مواد اوليه با قيمت مناسب
قيمت گذاري منوي غذايي در فصول مختلف
ارائه جديد ترين دستور العمل هاي غذايي
تهيه چک ليست ها و فرم هاي راه اندازي
تهيه و طراحي چارت سازماني فست فود
طراحي تابلوهاي راهنمايي فست فود تهيه نرم افزارهاي مورد نياز
تهيه چک ليست ها و فرم هاي راه اندازي
تهيه و تدوين استراتژي جامع خدمات رستوران
طراحي علائم و نشانه هاي رستوران جهت بهره گيري در برنامه هاي تبليغاتي
تهيه نرم افزارهاي مورد نياز فروش. خريد و انبار
گزينش و تامين نيروي انساني
آموزش کارکنان و مديران با مدرک معتبر
تهيه و تدوين برنامه استراتژيک پنج ساله فست فود
تعيين حقوق پرسنل
تهيه و تدوين سياست هاي تشويقي و تنبيهي
تهيه و تدوين شرح وظايف پرسنل
تعيين ساعات کاري و استراحت و سياستهاي مرتبط
طراحي فرم ها و روش هاي کنترل و نظارت بر عملکرد
برآورد هزينه هاي راه اندازي کامل رستوران
تهيه و تدوين برنامه جامع مالي رستوران براي يک سال آينده
تعيين هزينه هاي ثابت و متغير ماهيانه رستوران
تعيين قيمت تمام شده غذاها
بودجه بندي برنامه هاي بازاريابي و تبليغات
طراحي فرم ها و روش هاي کنترل و نظارت بر عملکرد پرسنل و مديريتي
استانداردسازي و آماده سازي جهت دريافت انواع ايزوها
تدوين استراتژي بهداشت محيط فردي و مواد غذايي
طراحي تابلوهاي تبليغاتي رستوران
ثبت و طراحي لوگو، رستوران
طراحي و چاپ بروشورها، تراکت ها. استندها و غيره
طراحي گرافيکي منوي غذايي رستوران
طراحي صنعتي بسته بندي هاي مناسب ويژه غذاهاي سرد و گرم
طراحي گرافيکي بسته بندي هاجهت سرو غذا و دليوري
اجراي روشهاي تبليغاتي اثربخش جهت افزايش فروش در فصول مختلف
خريد تجهيزات و راه اندازي فست فود با فست فود شاپ
فست فود شاپ، با همکاري متخصصان و کارشناسان خود در بخش طراحي و راه اندازي آشپزخانه هاي صنعتي کافي شاپ و فست فود و کافي شاپ و هتل ها، آماده ارائه خدمات و مشاوره به شما مي باشد.
اين شرکت با تيم فعال و با انگيزه، کسب و کار خود را توسعه داده و قادر به گسترش روابط تجاري خود با شرکت ها و برند هاي معتبر دنيا مي باشند. تهيه لوازم آشپزخانه صنعتي را به ما بسپاريد. براي کسب اطلاعات بيشتر در زمينه راه اندازي فست فود با ما تماس بگيريد. يا مي توانيد به سايت www.fastfoodshop.ir مراجعه نماييد.
درباره این سایت